ua en ru

У справі "Тедіс Україна" проводиться понад 100 обшуків, - Аваков

У справі "Тедіс Україна" проводиться понад 100 обшуків, - Аваков Фото: Арсен Аваков

"Тедіс Україна" підозрюють у фінансуванні терористів 2,5 млрд гривень

У проведенні масштабної операції з розслідування справи проти монопольного дистриб'ютора тютюнових виробів ТОВ "Тедіс Україна" проводиться більше 100 обшуків. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков Facebook.

"У проведенні масштабної операції задіяні кілька відомств: Департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, Головна Військова прокуратура, оперативники Департаменту захисту економіки та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції", - заявив Аваков.

За його словами, монополіста тютюнового ринку України підозрюють у фінансовій допомозі терористичним організаціям самопроголошених "республік" на суму 2,5 млрд гривень, несплату податків та інших злочинах.

ТЮТЮН З РОСІЙСЬКОЮ ЗАПАХОМ, ЯКИЙ ВБИВАЄ У монополіста тютюнового ринку України, а так само на підприємствах "іже з ними" ...

Опубліковано Arsen Avakov 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці виявили на "Тедіс Україна" схему виведення коштів з України за кордон, зараз тривають обшуки. Одним із власників підприємства є громадянин РФ, у відношенні якого рішенням РНБО застосовані санкції у вигляді заборони виведення коштів з України за кордон.