ua en ru

Оператор life:) офіційно запустив мережу 3G+ в Одесі та області

Оператор life:) офіційно запустив мережу 3G+ в Одесі та області Фото: life:) 3G

Високошвидкісний мобільний Інтернет отримають 11 населених пунктів Одеської області

Оператор мобільного зв'язку life:) оголошує про офіційний запуск комерційної 3G+ мережі з повним покриттям в Одесі та 11 населених пунктах Одеської області, повідомляється у прес-релізі life:).

З 10 липня life:) почав надавати послуги у своїй мережі 3G+, розгорнутій з повним покриттям в Одесі та 11 населених пунктах Одеської області: в Авангарді, Усатовому, Прилиманському, Іллічівці, Крижанівці, Таїровому, Малодолинському, Сухому Лимані, Котовці, Новій Дофіновці і Барабої.

Користувачі мобільного зв'язку в Одесі та населених пунктах можуть підключатися або переходити на тарифний план "3G+ Смартфон Ultra" і користуватися перевагами швидкості 3G+. За умовами тарифного плану, абонентам надаються пакети послуг на місяць, в які включені безлімітні дзвінки всередині мережі, дзвінки на номери інших операторів, 3G+ Інтернет від 750 Мбайт до 4 Гбайт, SMS та послуги "Міжнародний life:)", Travel life:).

У липні 2015 р. оператор life :) відзначений в системі Global Net Index як лідер за швидкістю завантаження даних в Одесі з результатом в 6,26 Мбіт за секунду. Крім цього, life:) займає першу позицію за швидкістю завантаження (downlink) у Києві та Львові з актуальними показниками більш 8,11 Мбіт і 7,59 Мбіт за секунду відповідно.

Нагадаємо, оператор life:) запускає комерційну мережу 3G + в Одесі.