ua en ru

Оператор life:) запускає комерційну мережу 3G+ в Одесі

Оператор life:) запускає комерційну мережу 3G+ в Одесі Фото: life:) 3G

Одеса буде третім великим містом, де запрацює 3G+ мережа life:)

Оператор мобільного зв'язку life:) анонсує офіційний запуск комерційної 3G+ мережі з повним покриттям в Одесі, який відбудеться 10 липня, повідомляється у прес-релізі life:).

Із завтрашнього дня всі власники 3G-пристроїв в Одесі можуть підключатися до вигідного 3G-тарифу від life:) та користуватися перевагами сучасної технології на своїх смартфонах. 10 липня оператор life:) офіційно запустить свою мережу 3G+ в Одесі.

Абоненти, які хочуть користуватися перевагами швидкості 3G+, зможуть підключитися або перейти на новий тарифний план "3G+ Смартфон Ultra". За його умовами, абонентам надаються пакети послуг на місяць, в які включені безлімітні дзвінки всередині мережі, дзвінки на номери інших операторів, 3G+ Інтернет від 750 Мбайт до 4 Гбайт, SMS та послуги "Міжнародний life:)", Travel life:).

Як повідомлялося, за три тижні до офіційного запуску оператор запросив абонентів до повномасштабного тестування мережі 3G+ в Одесі. Користувачі отримали безкоштовний інтернет-трафік і доступ до 3G+ мережі, щоб випробувати якість і переваги технології 3G+. Всього за вісім днів одесити завантажили 29 Тбайт 3G+ трафіку. При цьому щодня мобільним Інтернетом 3G + користувалися понад 135 тис. абонентів, і кожен користувач у середньому використав 48 Мбайт інтернет-трафіку 3G+ в день. В цілому до тестування 3G+ мережі в Одесі приєдналося майже 160 тисяч абонентів.

"Одеса буде третім великим містом, де запрацює наша 3G+ мережа, після комерційного запуску в Києві (4 липня) та Львові (19 травня). Ми розгорнули в Одесі нашу мережу на базі технології 3G+, яка є останнім досягненням у розвитку зв'язку третього покоління і здатна забезпечувати максимальну швидкість передачі даних на рівні 63,3 Мбіт за секунду. Такий показник можливий не тільки завдяки стандарту 3G+, а й частотам, на яких працює 3G-мережа life:), і трехканальной передачі даних, і новітньому обладнанню від провідних світових телеком-вендорів", - зазначив в.о. головного виконавчого директора life:) Ердал Яйла.

Нагадаємо, 5 червня оператор life:) запустив в Києві 3G в комерційну експлуатацію.