ua en ru

Омелян заявив, що вже давав відповіді на запитання, які зараз звучать від НАБУ

Омелян заявив, що вже давав відповіді на запитання, які зараз звучать від НАБУ Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Омелян прокоментував ситуацію з будинком, в якому він проживає разом із сім'єю

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, коментуючи інформацію про розпочате щодо нього розлідування, заявив, що вже давав відповіді на запитання, які зараз звучать від Національного антикорупційного бюро України. Про це він заявив під час робочого візиту у Львівську область, повідомляє ZIK.

Так, за словами Омеляна, він вже давав відповіді на ті запитання, які зараз звучать публічно з боку НАБУ.

"Я вважаю, що будь-який правоохоронний орган може мати свої питання до будь-якого посадовця в Україні. Я готовий надавати свої пояснення", - додав він.

Крім того, коментуючи ситуацію з будинком де він проживає разом із сім'єю, міністр заявив, що його орендує дружина у своєї родини.

"Ми його орендуємо. Орендує його моя дружина у своєї родини, з якою я теж особисто знаюся вже понад 15 років, тому тут інтриги жодної нема. Усі документи я пресі надав і я готовий знову їх надати НАБУ, щоб повністю зняти це питання", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ розпочало розслідування проти Омеляна.

Як повідомлялося, починаючи з 10 грудня 2016 року Омелян разом з дружиною та сином почали проживати в будинку, який належить двоюрідній племінниці дружини. Орієнтовна вартість будинку становить 7 млн гривень. Як зазначають у НАБУ, за інформацією з Державної фіскальної служби України доходи, які б дозволили племінниці купити зазначений будинок, остання не отримувала.