ua en ru

Омелян уточнив кількість загиблих сьогодні на дорогах через негоду

Омелян уточнив кількість загиблих сьогодні на дорогах через негоду Фото: Володимир Омелян

Ситуація ускладнюється тим, що багато машин перейшли на літню гуму

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що за уточненими даними, сьогодні, 19 квітня 2017 року, на дорогах України загинули 4 особи та 9 були травмовані, передає телеканал "112 Україна".

"Хотів би відразу відкоригувати інформацію - загинули 4 людини, за нашими даними, і 9 травмовані. Найгірша ситуація - коли на трасі водій Mercedes виїхав на смугу зустрічного руху, і було зіткнення з вантажним автомобілем MAN", - заявив голова МІУ.

Міністр підкреслив, що ситуація ускладнюється тим, що багато машин перейшли на літню гуму. Водіїв просять утриматися сьогодні і, можливо, завтра від поїздок. Техніка розчищає траси 5 областей, що опинилися під сніговим ударом (Полтавська, Запорізька, Харківська, Херсонська, особливо Дніпропетровська).

"Обмеження для вантажівок і пасажирського автотранспорту ми ввели о 9:30 в Дніпропетровській області на 4-х ділянках. Після розчищення трас ми зараз знімаємо ці обмеження. На дорогах працюють 264 одиниці техніки", - поінформував голова МІУ.

Нагадаємо, раніше Омелян заявив, що у зв'язку з негодою в Україні за сьогодні, 19 квітня 2017 року, через порушення правил руху загинули 7 осіб.

Міністр також закликав водіїв утриматися від поїздок в тих регіонах, де випав сніг, особливо, якщо авто вже на літніх колесах.