ua en ru

Омелян розповів, що саме необхідно модернізувати в "Укрзалізниці"

Омелян розповів, що саме необхідно модернізувати в "Укрзалізниці" Фото: Міністр інфраструктури України Володимир Омелян (РБК-Україна)

За його словами потрібно модернізувати інфраструктуру і обзавестися новим рухомим складом

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що "Укрзалізниця" має збільшити швидкість руху, модернізувати інфраструктуру і обзавестися новим рухомим складом. Про це повідомляє прес-служба "Центру транспортних стратегій".

Також міністр додав, що з нинішнім менеджментом ПАТ "Укрзалізниці" на це розраховувати не доводиться.

"Я сподіваюся, що після зміни менеджменту "Укрзалізниці", ми зможемо направити інвестиції, і приділити абсолютно інше увагу потребам пасажирів, бізнесу. Це швидкісні потяги, нові локомотиви, нові зерновози, і ключове - інвестиції в інфраструктуру", - сказав Омелян.

Нагадаємо, що в Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відзначив необхідність залучення світових операторів для морських портів України і "Укрзалізниці".

"Ми повинні залучати найбільших світових операторів для морських портів України, для української залізниці. Це все те, що ми можемо зробити, просто не треба боятися. Треба вміти конкурувати", - підкреслив Омелян.