ua en ru

Оля шоу: 4 випуск дивитися онлайн

Оля шоу: 4 випуск дивитися онлайн Кадр з шоу ОЛЯ. Фото: Прес-служба

Оля шоу: 4 випуск дивитися онлайн можна на Styler. Четвертий епізод розважального шоу Оля вийшов 31.08.2018

31 серпня на Новому каналі вийшов 4 випуск популярного шоу ОЛЯ.

В гостях у Ольги Фреймут вже побували ведучий Нового каналу Сергій Притула і прима-балерина Національної опери України, член журі Танців з зірками Катерина Кухар, народна артистка України Ірина Білик, переможець шоу Х-Фактор та учасник Євробачення 2018 MELOVIN, популярний український співак ALEKSEEV і експерт з етикету Наталія Адаменко.

Фронтвумен популярної групи MARUV Анна Корсун підкорила весь світ своїм суперхітом "Drunk Groove", який за п'ять місяців набрав на YouTube 47 мільйонів переглядів.

Співачка вперше з'явилася на українському телебаченні! Вона стала гостею нового випуску Ольги Фреймут у студії телепроекту ОЛЯ на Новому каналі. Де, крім іншого, зізналася, що кращі творчі ідеї найчастіше приходять до неї у снах.

"Одного разу, перед тим, як я почала співпрацю зі своїм лейблом, мені наснився дивовижний чорно-білий сон, в якому я йшла в яскравих червоних чоботях. Коли прокинулася – зрозуміла, що в моєму житті зовсім скоро відбудеться щось дуже важливе і помітне. Так і вийшло – все круто змінилося! Може, мене можна надсилати на битву екстрасенсів?" – пожартувала Ганна.

Оля шоу: 4 випуск дивитися онлайнMARUV та Ольга Фреймут. Фото: Прес-служба

Щоб MARUV наяву зазнала почуття польоту, як уві сні, Ольга Фреймут зіграла з нею в гру "Лава-пол", де за неправильну відповідь на питання зірку з допомогою спеціальних підвісів піднімали до стелі студії шоу.

"Так прикольно, коли нічого не відчуваєш під ногами. Хоча стрибати з банджі страшніше, – поділилася емоціями співачка... Колись я так стрибнула з висоти 207 метрів. Перші секунди відчуття, що вмираєш, а потім набираєш прискорення і отримуєш кайф. Розумієш, чому птахам так подобається літати. Схоже відчуття залишилося від гри "Лава-пол" з Олею. Побільше б таких крутих шоу з веселощами і розіграшами на нашому ТБ".

Народна артистка України Ніна Матвієнко, яка зовсім недавно відзначила 50-річчя творчої діяльності і записала дует з MONATIK, також стала гостею шоу ОЛЯ у новому випуску. Для знаменитої співачки господиня студії Ольга Фреймут приготувала кілька особливих розіграшів.

Оля шоу: 4 випуск дивитися онлайн

Ніна Матвієнко та Ольга Фреймут. Фото: Прес-служба

Одним з них став бліц "пекельний допит", в ході якого глядачі у студії дізналися, які предмети Ніна Матвієнко зберігає у приліжковій тумбочці, в чому спить ночами і навіть що заборонене дозволяла собі в житті!

Крім того, команда шоу ОЛЯ провела експеримент – створила співачці сторінку в Instagram, де розмістила всього дві фотографії: з домашнім виробництвом чайного гриба і ягідної наливки

Після зйомки Ніна Матвієнко поділилася враженнями та спогадами, на які її підштовхнули епізоди шоу:

"У цій передачі є величезний життєвий оптимізм і природність. Коли-то я і правда пробувала робити домашній алкоголь. Мені якось привезли два повних відра вишні, я її опрацювала, засипала цукром. Прочитала, що треба прилаштувати до неї трубочку, щоб виходив кисень, і, в підсумку, з цього вийшла дуже хороша наливка! Така, яку я в житті не пила!

У свій час трохи пробувала схожу, у мами, коли ще була маленька. Вона на зиму робила наливки і давала нам, дітям, краплина замість вітамінів, тому що з корисних овочів і фруктів тоді була хіба що квашена капуста. Так от, моя наливка вийшла така, що друзі, коли пробували, просили її розбавити, дуже міцна і густа! Ось так Оля вгадала".

Дивитися 4 серію шоу ОЛЯ від 31.08.2018 можна на Styler.

Частина 1

Частина 2

Частина 3

Частина 4

Частина 5

ОЛЯ — це розважальне ток-шоу, яке висвітлює актуальні теми. Головна героїня шоу — відома українська ведуча Ольга Фреймут, яка стала обличчям проектів "Ревізор", "Від пацанки до панянки" та багатьох інших. Шоу не має негативу і максимально наближене до глядачів. Від інших його відрізняє і те, що воно є відкритим: проект наповнений інтерв'ю з зірками і цікавими людьми, музичними виступами артистів студії, подарунками та веселими сюжетами, знятими по всій Україні.

ОЛЯ шоу — це перша в світі легальна адаптація американського формату "Ellen Degeneres Show". Проект є багаторазовим номінантом і переможцем премії "Emmy".

У шоу задіяні знаменитості, непублічні люди з унікальними талантами, глядачі в студії, звичайні перехожі-українці. До речі, для всіх глядачів відкрита можливість потрапити студію і стати очевидцем того, що відбувається.

Раніше ми публікували 3 серію шоу ОЛЯ.

До речі, для одного з випусків шоу Фреймут у трамваї роздавала пенсіонеркам курей-гриль і подушки.

Нагадаємо, Ольга Фреймут нещодавно анонсувала вихід свого нового шоу "Оля", в якому розшукує своїх хейтеров. Вона вирішила особисто боротися зі своїми кривдниками і розповіла про новий проект.

Відео: Цікаві факти про Ольгу Фреймут (video.rbc.ua)