ua en ru

Олімпійський парк у Південній Кореї евакуюють через сильні вітри

Олімпійський парк у Південній Кореї евакуюють через сильні вітри Фото: негода в Олімпійському парку (twitter.com-AlexanderRedki3)

Стихія також завдала удару по медіа-селищу

У Південній Кореї відвідувачів Олімпійського парку попросили покинути територію у зв'язку з сильним вітром. Про це повідомляє The Associated Press.

Оголошення зробили корейською та англійською близько 15:00 за місцевим часом. Працівники розбирають намети в парку, а волонтери використовують мегафони, щоб повідомити людям про евакуацію. Багато хто з уболівальників стоять в черзі, щоб зайти всередину будівлі Samsung біля хокейної арени.

Швидкість вітру досягає 37 км/год. Це не вплинуло на змагання, які відбуваються у приміщенні. Однак в деяких змаганнях, таких як слалом, вітер, який змінює напрямок, створює нерівні умови для учасників.

Журналіст AP Sports‏ Джеймс Еллінгворт повідомив у Twitter, що вітер також пошкодив медіа-селище у прибережному місті Каннин.

Нагадаємо, зранку 14 лютого через сильні вітри перенесли жіночу індивідуальну гонку з біатлону. Вона відбудеться 15 лютого, початок - о 10:15.

З аналогічної причини 12 лютого перенесли жіночий гігантський слалом, а 11-ого - змагання в слоупстайлі серед жінок, а також чоловічі змагання з гірськолижного спорту у швидкісному спуску.