ua en ru

"Олімпіакос" покараний за заворушення фанатів у матчі проти АЕКа

"Олімпіакос" покараний за заворушення фанатів у матчі проти АЕКа Фото: матч "Олімпіакос" - АЕК (aekfc.gr)

Клуб позбавлений трьох очок і проведе два матчі без глядачів

Грецький футбольний клуб "Олімпіакос" позбавлений трьох очок і проведе два матчі без глядачів після того, як уболівальники команди влаштували безлади на стадіоні після матчу чемпіонату Греції з АЕКом. Про це повідомляє Reuters.

Зустріч пройшла 4 лютого на полі "Олімпіакоса" і закінчилася поразкою господарів з рахунком 1: 2. Господарі пропустили гол на 94 хвилині, а після матчу вболівальники вибігли на поле, застосували піротехнічні засоби і зламали рекламні щити. Поліції довелося застосувати сльозогінний газ. Фанати також кидали на поле стадіону піротехніку.

Також повідомляється, що "Олімпіакос" оштрафований на 90 тисяч євро. Як зазначається, клуб, що йде на третьому місці в турнірній таблиці чемпіонату Греції, ймовірно, оскаржить рішення дисциплінарного комітету Суперліги.

Нагадаємо, цей матч відвідав головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич напередодні протистояння з АЕКом в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Перший поєдинок відбудеться 15 лютого в Греції. Матч у відповідь відбудеться 22 лютого. РБК-Україна проведе текстову онлайн-трансляції поєдинку.