ua en ru

Хацкевич відвідав матч "Олімпіакос" - АЕК

Хацкевич відвідав матч "Олімпіакос" - АЕК

Наставник "Динамо" поділився враженнями від гри

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич особисто відвідав матч чемпіонату Греції "Олімпіакос" - АЕК (1:2) напередодні протистояння з АЕКом в 1/16 фіналу Ліги Європи. Про це повідомляється на сайті "біло-синіх".

Поєдинок виявився дуже насиченим на події, було показано 8 жовтих і 1 червона картки, а вся розв'язка трапилася в останні 10 хвилин гри. Спершу, на 81 хвилині, господарів вперед вивів іранець Карім Ансаріфард, але зовсім скоро паритет відновив екс-захисник "Шахтаря", "Дніпра" і збірної України Дмитро Чигринський. Фінальну крапку на 90 хвилині поставив нападник АЕКа Йоргос Якумакіс.

"В цілому, ми побачили саме те, що і планували побачити. Я вже дивився декілька матчів АЕКа в груповому раунді Ліги Європи, бачив його останні гри на внутрішній арені. Можу ще раз підтвердити, що це дуже дисциплінована й організована команда, яка переважно діє за схемою 4-4-2. Сам поєдинок з "Олімпіакосом" вийшов таким, що запам'ятовується - особливо яскравою була кінцівка", - цитує Хацкевича видання zbirna.com.

Вчера наставник динамовцев воочию наблюдал за игрой соперника вместе с одним из своих ассистентов — руководителем научно-исследовательского центра клуба Александром Козловым

Опубліковано Команда1 5 лютого 2018 р.

Таким чином, набравши 44 бали після 20 матчів, АЕК продовжує боротися за чемпіонство з ПАОКом (46 очок). "Олімпіакос", програвши в очній дуелі, опустився на третє місце з 42 очками в активі.

Після поєдинку вболівальники "Олімпіакоса" спочатку влаштували безлади на полі, а потім продовжили бунтувати і на вулицях міста.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи АЕК - "Динамо" відбудеться 15 лютого в Греції. Поєдинок у відповідь відбудеться 22 лютого. РБК-Україна проведе текстову онлайн-трансляції поєдинку.