ua en ru

Олімпіада-2014: Сьогодні збірна України зможе поборотися за медалі

Олімпіада-2014. Сьогодні збірна Українив четвертий день Олімпійських ігор в Сочі на берег Чорного моря випаде справжній український спортивний "десант". Відразу в чотирьох видах спорту можна буде підтримати наших співвітчизників.

Олімпіада-2014. Сьогодні в четвертий день Олімпійських ігор в Сочі на берег Чорного моря випаде справжній український спортивний "десант". Відразу в чотирьох видах спорту можна буде підтримати наших співвітчизників.

Всього, сьогодні в Сочі пройдуть змагання по біатлону, керлінгу, лижних гонок, стрибків з трампліну, санного спорту, сноуборду, фігурному катанню, фрістайлу та жіночому хокею.

У кваліфікації в лижних гонках почнуть своїм виступи українці Марина Лісогор, Катерина Сердюк, Марина Анцибор, Олексій Красовський та Руслан Перехода. На черговий заїзд вийдуть санники Олена Шхумова і Стескив. У фігурному катанні в парі позмагаються Юлія Лаврентьєва та Юрій Рудик. Ну, і на 10-кілометрову гонку переслідування вийдуть наші біатлоністки Юлія Джима, Олена Підгрушна, Валя і Віта Семеренко.

Партнером Національного олімпійського комітету України протягом останніх 20 років виступає компанія Samsung Electronics Україна. В цьому році Samsung Electronics Україна традиційно підтримує Олімпійські ігри в Сочі 2014 і представляє команду Samsung Galaxy.