ua en ru

Олімпіада-2014: На відкритті Ігор 7 лютого виступить "Тату"

Олімпіада-2014. Відома російська музична група "Тату" побуває на Олімпіаді в Сочі.

Олімпіада-2014. Відома російська музична група "Тату" побуває на Олімпіаді в Сочі.

t.A.T.u. візьмуть участь у відкритті XXII зимових Олімпійських ігор в Сочі 7 лютого 2014 року, - повідомляється на сторінці групи в Facebook. - Скоро Юля і Лєна вирушать в Сочі, де щосили йдуть генеральні репетиції грандіозного шоу. Нагадуємо вам, що нинішні Олімпійські ігри будуть транслюватися на аудиторію більше 4 000 000 000 чоловік, що складає приблизно 2/3 населення планети

Церемонія відкриття зимових Олімпійських ігор відбудеться 7 лютого 2014 року і розпочнеться о 20.14 за московським часом, що буде символізувати рік проведення перших в історії Росії зимових Ігор.

Церемонія відкриття пройде на Олімпійському стадіоні «Фішт» і триватиме близько трьох годин. Всього в масових постановочних сценах церемоній відкриття і закриття Ігор-2014, візьмуть участь 3 000 молодих талантів з числа учнів вищих і середніх навчальних закладів, а також творчих колективів.

Партнером Національного олімпійського комітету України протягом останніх 20 років виступає компанія Samsung Electronics Україна. В цьому році Samsung Electronics Україна традиційно підтримує Олімпійські ігри в Сочі 2014 і презентує команду Samsung Galaxy.