ua en ru

Олег Розенберг призначений генеральним директором Interpipe

Генеральним директором Interpipe призначений Олег Розенберг, який раніше обіймав посаду операційного директора компанії. Про це повідомляє прес-служба Interpipe.

"Олександр Киричко, який очолював компанію, призначений на посаду голови ради директорів Interpipe. Кирило Рубинський, який займав посаду голови ради директорів, продовжить співпрацю з компанією в якості члена ради директорів та президента компанії", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, такі кадрові зміни продовжують реорганізацію системи управління компанією. На позиції генерального директора Розенберг зосередиться на підвищенні ефективності операційного управління компанією. У зону його відповідальності входять всі основні процеси управління - закупівлі, виробництво і продаж.

"Завдання, яке сьогодні стоїть перед компанією - в стислі терміни підвищити ефективність бізнесу за рахунок зниження витрат, поліпшення взаємодії на стику виробництво - продажу, відмови від процесів і підходів, що гальмують розвиток", - коментує генеральний директор Interpipe Олег Розенберг.

У новій моделі буде посилена роль ради директорів. Крім поточних функцій, до сфери її відповідальності будуть входити стратегія і розвиток компанії управління кадровим потенціалом.

"Нова модель управління дозволить розділити стратегічне та операційне управління, зробить компанію більш стійкою до короткострокових і довгострокових викликів, - коментує голова ради директорів Interpipe Олександр Киричко. - Крім цього, зміни спрямовані на посилення ролі ради директорів як органу, який представляє інтереси акціонерів компанії".