ua en ru

Оточення Захарченка намагається втекти з окупованого Донбасу

Оточення Захарченка намагається втекти з окупованого Донбасу Фото: Олександр Захарченко (av-zakharchenko.su)

Представник омбудсмена повідомив про арешти після вбивства Захарченка

Оточення вбитого ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка намагається втекти з окупованих територій. Про це у Facebook повідомив регіональний координатор омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

За словами Лисянського, в Донецьку після вбивства Захарченка сталося не менше двох арештів. У той же час найближче оточення Захарченка намагається втекти.

"Донецьк взято в кільце військовою технікою, всі воєнізовані підрозділи НВФ приведені в бойову готовність. Така обстановка, за інформацією джерел в НВФ "ДНР", триватиме 3 дні", - додав Лисянський.

Оточення Захарченка намагається втекти з окупованого Донбасу

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що при вибуху в Донецьку, в результаті якого загинув ватажок "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко, від отриманих поранень помер його охоронець.

Також увечері стало відомо, що в Донецьк після вибуху висунулися військові підрозділи "Донецької народної республіки". Зокрема, до окупованого міста увійшли бронетранспортери, в зв'язку з загибеллю Захарченка на окупованих територіях оголосили траур.