ua en ru

В Донецьк після вибуху висунулися деякі військові підрозділи НЗФ "ДНР"

В Донецьк після вибуху висунулися деякі військові підрозділи НЗФ "ДНР" Фото: бойовики "днр" (facebook.com/abazia)

З 1 по 3 вересня в Донецьку оголошено траур

В Донецьк після вибуху, в результаті якого помер ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, висунулися деякі військові підрозділи НЗФ "ДНР" з передової лінії. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook регіональний координатор Омбудсмена в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський.

"В Донецьк висунулися деякі військові підрозділи НЗФ "ДНР" з передової лінії", - зазначив він.

Крім того, Лисянський зазначив, що з 1 по 3 вересня в Донецьку оголошено траур.

"На підтвердження інформації, яку мені переказали, відразу після вибуху в місто увійшли Бтри. 1,2,3 вересня у Донецьку оголошено жалобу у зв'язку із загибеллю Захарченко", - написав він.

За його словами, на поточний момент в Донецьку посилений контроль, з міста нікого не випускають.

"В місті посилений контроль. Поки з міста нікого не випускають, обіцяють відкрити виїзд завтра. Крім затримань, підвищеного військового контингенту і посилених патрулів поки нічого немає. Стрілянини в місті не чутно", - повідомив Павло Лисянський.

В Донецьк висунулися деякі військові підрозділи НВФ «ДНР» з передової лінії, місто перекритий, виїхати з міста не можна. Бояться дестабілізації ситуації.

Опубліковано Павлом Лисянским П'п'ятниця, 31 серпня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці самопроголошеної "Донецької народної республіки" затримали підозрюваних у замаху на ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.