ua en ru

Близько третини українців незадоволені роботою комунальних служб цієї зими

Близько третини українців незадоволені роботою комунальних служб цієї зими Фото: прибирання снігу

У свою чергу половина респондентів задовільно оцінюють роботу комунальних служб з прибирання снігу в цьому сезоні

Близько третини (29%) українців незадовільно оцінює роботу комунальних служб з прибирання снігу цієї зими. Про це свідчать дані он-лайн опитування TNS On-line Track.

Згідно з опитуванням, половина респондентів задовільно оцінюють роботу комунальних служб з прибирання снігу в цьому сезоні, ніж при 13% опитаних навіть відмінно оцінюють їх роботу. Близько третини (29%) опитаних вказують на те, що вулиці і дороги зовсім або майже не чистили від снігу.


Серед мешканців Центрального регіону значно більше тих, хто незадовільно оцінює роботу комунальних служб з прибирання снігу (42%). Тоді як у Києві та Південному регіоні навпаки, значно більше тих, хто оцінює роботу комунальних служб задовільно – з 61%.

Зазначимо, опитування проводилося методом он-лайн опитування з 17.02.2016 — 22.02.2016. Географія дослідження — вся Україна (крім АРК), міське населення, чоловіки і жінки у віці 18-55 років. Вибірка 1000 респондентів, квотна за статтю, віком, регіоном та розміром населеного пункту.

Нагадаємо, за даними соцопитування TNS, близько 70% українців вважають, що підвищення зарплат державних чиновників ніяк не вплине на ситуацію з корупцією.