ua en ru

Близько 92% українців, які подають документи на візу у Великобританію, її отримують, - посол

Близько 92% громадян України, які подають документи на отримання візи в Великобританію, отримують цю візу. Про це заявив посол Великобританії в Україні Саймон Сміт

Близько 92% громадян України, які подають документи на отримання візи в Великобританію, отримують цю візу. Про це заявив посол Великобританії в Україні Саймон Сміт на прес-конференції в Києві, присвяченій відкриттю виставки The Great British Summer, передає кореспондент РБК-Україна.

"Близько 92% осіб, які подають документи на візу у Великобританію, таку візу отримують. Насправді цей процес не є таким складним, як здається", - зазначив посол.

Що ж стосується спрощення візового режиму, то, за словами Сміта, британська сторона збирається вживати заходів у цьому напрямку, але поки рано говорити про щось конкретне.

"Ми хочемо сприяти тому, щоб встановлювалися зв'язки між людьми в Україні та Великобританії, щоб вони знали один одного, і ми будемо в майбутньому також вживати заходів, щоб спростити цей процес. Але сьогодні не можу сказати про якісь конкретні заходи, які будуть вжиті для спрощення візового режиму", - сказав посол.