ua en ru

Близько 530 рятувальників щодня забезпечують безпеку на місцях проведення Євробачення

Близько 530 рятувальників щодня забезпечують безпеку на місцях проведення Євробачення Фото: Євробачення-2017

Щодня в Києві на бойовому чергуванні знаходиться більше 100 одиниць спеціальної техніки

Згідно з планом заходів з підготовки та проведення в Україні пісенного конкурсу Євробачення 2017 та з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки, з 28 квітня по 16 травня сили і кошти Київського гарнізону ДСНС України переведені на посилений варіант несення служби. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

Так, щоденно в Києві на бойовому чергуванні перебуває близько 400 рятувальників та понад 100 одиниць основної та спеціальної техніки. Крім того, щодня, в період підготовки і проведення пісенного конкурсу, 126 рятувальників і 18 одиниць техніки забезпечують посилений моніторинг стану пожежної та техногенної безпеки на об'єктах проведення конкурсу, в готелях та інших місцях тимчасового проживання учасників і гостей.

Крім того, організована робота піших патрулів. Під час обходів об'єктів проведення "Євробачення", рятувальники постійно нагадують персоналу і працівникам об'єктів про необхідність дотримання правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що церемонія відкриття пісенного конкурсу "Євробачення 2017" у Києві пройшла без порушень громадського порядку.