ua en ru

18 осіб загинули в результаті пожежі в караоке-барі в Китаї

18 осіб загинули в результаті пожежі в караоке-барі в Китаї Фото: пожежа в Китаї

До теперішнього моменту загорання вдалося загасити

У Китаї 18 осіб загинули, ще п'ять отримали опіки і травми в результаті пожежі в одному з караоке-барів, розташованому в триповерховій будівлі. Про це повідомляє Xinhua.

Як наголошується, пожежа сталася вночі, до теперішнього моменту загорання вдалося загасити. Постраждалі відправлені до найближчої лікарні, на місці працює поліція. Причини пожежі з'ясовуються, ведеться слідство.

Повідомляється, що причиною пожежі став підпал. Поліція веде пошук підозрюваного в підпалі караоке-бару. За останніми даними, правоохоронці вже встановили підозрюваного і ведуть його пошук.

За попередніми даними, в ніч пожежі у підозрюваного в підпалі сталася словесна перепалка з іншою людиною біля входу в бар. Через якийсь час він загородив вхід у заклад припарковані поруч мопедами і підпалив їх. Вогонь перекинувся на невеликий караоке-бар, в якому виявився тільки один вихід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок пожежі в селі Сіньцзянь пекінського району Дасин в Китаї загинули 19 осіб, ще 8 осіб постраждали