ua en ru

На окупований Донбас прибув конвой вантажівок РФ, частина з яких з військовими номерами

На окупований Донбас прибув конвой вантажівок РФ, частина з яких з військовими номерами Фото: ОБСЄ (flickr.com/osce)

Місія ОБСЄ зафіксувала в Донецькій і Луганській областях конвой вантажівок з "гумдопомогою" РФ

На окупований Донбас прибув конвой вантажівок з Російської Федерації, частина з яких з військовими номерами. Про це йдеться в звіті ОБСЄ за 27 липня 2017 року.

Як повідомляється, місія ОБСЄ зафіксувала в Донецькій і Луганській областях конвой вантажівок з "гуманітарною допомогою з Російської Федерації".

"СММ спостерігала за конвоєм від восьми до десяти покритих білих вантажівок приблизно в 7 км на схід від центру Донецька, що прямував на захід. У складському комплексі на вулиці Баумана, 1а в місті Донецьку беззбройна охорона (чоловік віком близько 40 років) заявила, що десять вантажівок доставили допомогу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що спостерігачі зафіксували в Іловайську конвой з 37 білих вантажівок, що рухаються на північ, у 14 з яких були чорні військові номерні знаки Російської Федерації, а решта - російські цивільні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ не зафіксувала на окупованій території Донецької області повідомлення про відключення електроенергії після відповідного рішення "Укренерго".