ua en ru

В зоні АТО майже немає "ополченців", тільки війська РФ, - Савченко

В зоні АТО майже немає "ополченців", тільки війська РФ, - Савченко Фото: Надія Савченко

Савченко готова до переговорів з представниками обох сторін для визволення полонених українців

На окупованих територіях Донбасу вже немає великої кількості так званих ополченців, однак на другій і третій лініях все ще розташовані добре укріплені російські війська. Про це 8 червня під час прес-конференції заявила народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Там вже давно немає такої кількості "ополченців", як вони себе називають, - вони стоять на передній лінії вогню. За ними стоять друга і третя лінії - це російські війська досить сильно укріплені",- заявила Савченко, зазначивши при цьому, що це може бути початком дуже жорстокої війни.


"Мінські домовленості, на жаль, не включають у себе Крим - вони включають тільки зону Донбасу. Я буду говорити про це на кожному майданчику, я готова говорити з кожним. Я готова говорити і з ворогом і з другом для того, щоб матері повернути своїх дітей додому, щоб їм держава повернула дітей додому живими і цілими", - додала нардеп.

Нагадаємо, Савченко запропонувала для вирішення конфлікту на Донбасі провести прямі переговори з так званими "Донецькою/Луганською народними республіками" (ДНР/ЛНР).