ua en ru

В окуповану Кадіївку прибули 200 російських найманців, - Тимчук

В окуповану Кадіївку прибули 200 російських найманців, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Також в ЛНР прибуло не менше 20 одиниць піхотного озброєння

В окуповану Кадіївку (Луганська область) прибули 200 російських найманців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"6-й омсп" ("козачий") зі складу 2-го АК ЛНР отримав маршове поповнення, яке прибуло з РФ в Кадіївку (кол. Стаханов) - до 200 російських найманців. Також - не менше 20 одиниць піхотного озброєння (82-мм мінометів, гранатометів станкових типу СПГ і АГС, ЗУ-23-2)", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Відзначається активізація російських окупаційних військ на Донба...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 17 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на окупованому Донбасі проводять вербування серед місцевих жителів на "службу" в частинах "армійського корпусу" так званої "Донецької народної республіки". Подібні заходи проводяться через некомплект "особового складу", який в окремих батальйонах і бригадах досяг критичного рівня - до 40% від штатної чисельності.

Крім того, Тимчук повідомляв, що за наказом ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка "МГБ ДНР" проводить набір чоловіків і жінок у віці від 18 до 40 років в "Службу прикордонної охорони ДНР".