ua en ru

В окупованій Горлівці місцеві мешканці побили бойовика за п'яний дебош, - розвідка

В окупованій Горлівці місцеві мешканці побили бойовика за п'яний дебош, - розвідка Фото: бойовики ДНР (twitter.com/dubovoyslavyans)

Військовий РФ отримав відкриту черепно-мозкову травму

В окупованій Горлівці Донецької області місцеві жителі побили бойовика за порушення громадського порядку в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"У населеному пункті Горлівка місцеві жителі зробили "самосуд" над військовослужбовцем 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка), який перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, порушував громадський порядок, погрожуючи особистою зброєю", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, в результаті побиття військовий Російської Федерації отримав численні забої тіла, в тому числі відкриту черепно-мозкову травму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово непідконтрольної Україні території Донецької області між бойовиками і місцевим населенням сталася сутичка.

Так, в результаті інциденту шістьох учасників бійки, в тому числі 4 військовослужбовців, з травмами різного ступеня тяжкості доставили в міські медичні установи.