ua en ru

На окупованій частині Донецької області росте кількість злочинів, - ІС

На окупованій частині Донецької області росте кількість злочинів, - ІС Фото: бойовики ДНР (mykolaivka-rada.gov.ua)

У так званій ДНР зростає кількість злочинів з боку бойовиків проти місцевих жителів

На окупованій території Донецької області постійно зростає кількість злочинів та проявів свавілля з боку бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) по відношенню до місцевого населення. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор інформаційної групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"З початку липня "правоохоронцями ДНР" і "МДБ ДНР" зафіксовано безліч подібних фактів - наприклад, в цей період співробітниками "МДБ ДНР" затримані 2 бойовика одного з формувань "1-го АК ДНР", які відібрали у цивільної особи легковий автомобіль, завдавши при цьому власнику автомобіля ножові поранення; у н. п.Сєдове (Новоазовський р-н) "Камаз" бойовиків збив на смерть цивільну особу (пересувалася на мопеді); поблизу н. п. Андріївка (Волноваський р-н) "Урал" бойовиків скоїв наїзд на жінку, остання загинула на місці; 05.07.2017 представниками керівництва "1 АК ДНР" на позиціях бойовиків "3-ї омсбр" (Горлівка) знайдено велику кількість наркотичних речовин", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, в самопроголошеної "Луганської народній республіці" (ЛНР) місцеві ватажки роблять спроби дискредитувати безвізовий режим України з ЄС.