ua en ru

В окупованому Криму затримали кримського татарина Бекірова, - адвокат

В окупованому Криму затримали кримського татарина Бекірова, - адвокат Фото: у Криму затримали кримського татарина Бекірова

Бекірова звинувачують у публікації забороненого матеріалу в соцмережах

В окупованому Криму затримали кримського татарина Ремзі Бекірова. Про це повідомляє кримський адвокат Едем Семедляев Facebook.

"Зараз був затриманий активіст Ремзі Бекіров, його звинувачують у тому, що нібито він розмістив у "ВКонтакте" заборонений матеріал. 20.29 КоАП РФ", - написав Семедляев.

Зараз був затриманий активіст Ремзі Бекіров, його звинувачують у тому, що нібито він розмістив ВКонтакте заборонений матеріал. 20.29 КоАП РФ.

Опубліковано Едемом Семедляевим 30 березень 2017 р.

Нагадаємо, вчора кримський адвокат Еміль Курбединов повідомляв, що біля будівлі Верховного суду Криму, невідомі в масках викрали кримського татарина Беляла Адилова. Ніхто з нападників не представився, вели себе зухвало. Аділов, цивільний активіст, прийшов у якості слухача на судові засідання. Він був присутній при обшуках разом з іншими цивільними активістами проходили раніше в передмісті Сімферополя.

Сьогодні повідомлялося, що Аділов перебуває в ізоляторі тимчасового затримання. Йому інкримінують загрозу представникові влади, нібито 15 жовтня, під час зйомок затримання так званої "Сімферопольської п'ятірки", кримськотатарський активіст погрожував поліцейським.