ua en ru

В окупованому Криму допитали свідків у справі Балуха

В окупованому Криму допитали свідків у справі Балуха Фото: Володимир Балух (facebook.com/petroporoshenko)

Наступне судове засідання призначене на завтра, 16 травня

В окупованому Російською Федерацією Криму допитали свідків обвинувачення у кримінальній справі проти українського активіста Володимира Балуха. Про це повідомляє Кримська правозахисна група в Facebook.

Засідання відбулося у "Роздольненському районному суді". Балух, який понад 55 днів тому оголосив голодування, був присутній на засіданні.

Допитали свідка обвинувачення, співробітника Роздольненського ізолятору тимчасового тримання (ІТТ) майора Сейрана Мамбетова, який розповів, що сам нічого не бачив, але чув розмову на підвищених тонах, а також співробітника ІТТ Михайла Шубіна, який заявив, що Балух нібито напав на Ткаченко.

"Також у ході судового засідання були допитані інші свідки звинувачення: заступник начальника ІТТ Дмитро Каркунов, черговий ІТТ Сергій Тішин і технік Олександр Коновалов, який вилучав записи з камер відеоспостереження", - повідомляє Кримська правозахисна група.

В "Раздольненском районном суде" в 12:20 началось судебное заседание по делу украинского активиста Владимира Балуха....

Опубліковано Crimean Human Rights Group 15 травня 2018 р.

Наступне судове засідання призначене на завтра, 16 травня 2018 року, 11:00.

Нагадаємо, 3 травня фіційний представник Держдепартаменту Сполучених Штатів Хізер Ноєрт заявила, що Держдеп США вимагає, щоб російська окупаційна влада в Криму звільнила політв'язня Балуха.