ua en ru

В окупованому Донецьку збільшив діапазон мовлення український телеканал

В окупованому Донецьку збільшив діапазон мовлення український телеканал Фото: телеканал здійснює мовлення

Його сигнал розповсюджується на більшість міст Донецької області

Український телеканал "До ТеБе" збільшив діапазон мовлення в окупованому Донецьку. Про це повідомляє сайт телеканалу.

Передачі регіонального українського мовника можна побачити в декількох районах міста. Раніше аналоговий сигнал "До ТеБе" можна було приймати лише у південній частині міста, наразі ж дивитися телеканал на звичайну антену можна і в Пролетарському районі, що в західній частині.

"Територія нашого мовлення постійно збільшується. Важливо, щоб наш канал був і в ефірі тимчасово окупованої території, аби тамтешні мешканці знали, як сьогодні живе вільна частина Донеччини, як вона відбудовується, розвивається, які у неї перспективи. І це краще за будь яку агітацію і пропаганду", - зазначає директор виконавчий філії Національної телекомпанії України "Донецька регіональна дирекція" Віктор Підлісний.

У повідомленні йдеться, що наразі канал у цифровому та аналоговому форматах та через кабельні мережі можна дивитися у переважній більшості міст та районів Донецької області, підконтрольних українській владі. Також в регіоні доступне радіо "Голос Донбасу".

Відзначимо, обласне телебачення було евакуйоване з Донецька, проте 27 лютого 2015 року відновило мовлення під логотипом "До ТеБе".

Нагадаємо, в Донецькій області офіційно відкрили відновлену телевежу на горі Карачун.