ua en ru

На окупованому Донбасі вбито двох російських офіцерів, ФСБ проводить перевірку, - розвідка

На окупованому Донбасі вбито двох російських офіцерів, ФСБ проводить перевірку, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

На Донбасі погіршується ситуація у відносинах між кадровими офіцерами РФ та особовим складом

На окупованому Донбасі вбито двох російських офіцерів, співробітники Федерального бюро розслідувань (ФСБ) РФ проводять перевірку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі продовжує погіршуватись ситуація у відносинах між кадровими російськими офіцерами та особовим складом окупаційних військ. Зокрема, збільшується кількість випадків невиконання наказів та відкритої конфронтації.

"За останні два тижні у 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) вбито двох офіцерів ЗС РФ
з вогнепальної зброї. Співробітниками ФСБ РФ спільно з т.зв. “МВС ДНР” здійснюються оперативно-розшукові заходи щодо встановлення причетних, проводяться обшуки помешкань військовослужбовців полку з метою виявлення фактів незаконного зберігання зброї та боєприпасів", - йдеться у повідомленні.

На окупованому Донбасі вбито двох російських офіцерів, ФСБ проводить перевірку, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі бойовики відкрили вогонь по місцевим жителям, які намагалися перешкодити мародерству.