ua en ru

На Донбасі бойовики-мародери відкрили вогонь по місцевим жителям, - розвідка

На Донбасі бойовики-мародери відкрили вогонь по місцевим жителям, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Бойовики намагалися демонтувати вежу високовольтної лінії електропостачання

На Донбасі бойовики відкрили вогонь по місцевим жителям, які намагалися перешкодити мародерству. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Так, 19 червня цього року відбулося зіткнення між військовослужбовцями російських окупаційних військ, які, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагалися демонтувати вежу високовольтної лінії електропостачання, та місцевими мешканцями, які намагалися не допустити мародерство. Отримавши опір, злочинці відкрили вогонь зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 20 червня Морально-психологічни...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 20 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі розстріляли військовослужбовців, які побили офіцера і відмовилися виконувати накази по повній виплати грошей.

"Командиром підрозділу 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК був відданий наказ на відкриття вогню по військовослужбовцям, які побили офіцера і відмовилися виконувати накази до отримання всієї заборгованості по грошовому забезпеченню, в результаті чого п'ять "бунтівників" вбито і двоє поранені", - повідомляла розвідка.