ua en ru

На окупованому Донбасі ОБСЄ виявила нову військову техніку Росії

На окупованому Донбасі ОБСЄ виявила нову військову техніку Росії Ілюстративне фото (twitter.com dpr55555)

ОБСЄ знайшла російські танки та артилерійські системи

На тимчасово непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей спостерігачі СММ ОБСЄ виявили десятки танків і артилерійських систем, розміщених за межами певних ділянок відводу. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що 9 серпня безпілотник СММ ОБСЄ виявив відразу до 30 танків збройних формувань Росії, зосереджених в районі селищ Лобачево, Бугаївка та безпосередньо у місті Луганськ.

Також було виявлено 26 одиниць причіпної артилерії, реактивну систему залпового вогню і чотири установки зенітно-ракетних комплексів.

Крім того, безпілотником СММ ОБСЄ було виявлено відразу чотири нові комплекси радіоелектронної боротьби російського виробництва і спеціальний комплекс для постановки перешкод безпілотним літальним апаратам.

Представники СММ ОБСЄ повідомили, що збройні формування Росії все частіше відмовляють у доступі на контрольовані ними території та об'єкти.

Нагадаємо, 11 серпня спостерігачі ОБСЄ, використовуючи безпілотники з камерами нічного бачення, виявили переміщення конвою на територію України з боку Росії.