ua en ru

На окупованому Донбасі на міні підірвалися два сапера бойовиків, - Тимчук

На окупованому Донбасі на міні підірвалися два сапера бойовиків, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Бойовики підірвалися на міні, раніше встановленій незаконними формуваннями

На окупованому Донбасі в районі селища Батмановка (Ясинуватський район) на міні підірвалися два сапера бойовиків. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В районі Батмановки (південніше даного населеного пункту) при спробі виконати прохід в мінно-вибухових загородженнях в результаті підриву на осколковій загороджувальній міні ОЗМ-72 загинули два сапера окупантів. Підрив стався на міні, раніше встановленій самими бойовиками. Тіла саперів доставлено до Ясинуватої", - повідомив Тимчук.

Оперативные данные группы ИС В зоне боевых действий на Донбассе отмечается перемещение сил и средств российских оккупац...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Федеральна служба безпеки Росії перевіряє відзняті на Донбасі сюжети російських ЗМІ. Дані заходи вживаються, щоб не допустити оприлюднення інформації про участь кадрових російських військових у конфлікті на сході України. Крім того, провокації бойовиків на Донбасі супроводжуються оперативною роботою знімальних груп російських ЗМІ.