ua en ru

Окупанти обстріляли Кривий Ріг: пошкоджена школа і будинки, є загиблий

Окупанти обстріляли Кривий Ріг: пошкоджена школа і будинки, є загиблий Фото: російські війська обстріляли Кривий Ріг (facebook.com/mnsgovua)

Окупанти рано вранці обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу. Ракетний удар наносився по житлових кварталах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка.

Оновлено 10:09. Окупанти завдали удару з РСЗВ "Торнадо-С".

"Уточнення щодо ранкового обстрілу Інгульця. РСЗВ "Торнадо-С" калібр 300 мм (зона поразки з модернізованим БК - до 120 км). Обстріл з дистанції понад 70 км із району між н.п. Новорайськ та н.п. Багаття окупованої орками частини Херсонської області. 10 ракет - та осколкові та касетні БК. Постріл "в той бік", просто по центру мирного житлового масиву з великим розльотом ракет", - уточнив міський голова Олександр Вілкул.

В результаті обстрілу від отриманих травм померла 41-річна жінка. Батько і дочка отримали поранення, знаходяться в лікарні. Також ракети пошкодили школа і кілька будинків, також згоріла стоїть поруч з будинком машина. На вулицях знаходиться багато касетних боєприпасів. Рятувальники вже займаються їх розмінуванням.

Вчора робочий візит до Кривого Рогу здійснив президент України Володимир Зеленський. Він поспілкувався з військовими і вручив їм нагороди.