ua en ru

Окупанти тричі порушили "тишу", стріляли з протитанкового гранатомета

Окупанти тричі порушили "тишу", стріляли з протитанкового гранатомета Фото: українські військові (facebook.com/pressjfo.news)

У понеділок, 15 лютого, збройні формування Російської Федерації три рази обстріляли українські позиції на Донбасі. Однак ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Біля Славного в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" збройні формування Російської Федерації вели неприцільний вогонь у бік українських позицій зі станкового протитанкового гранатомета. Поблизу Опитного з ручного протитанкового гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Світлодарськ, російсько-окупаційні війська здійснили провокаційні обстріли з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

На обстріл з боку противника українські воїни давали адекватну відповідь. Бойових втрат серед українських захисників немає.

З початку поточної доби, 16 лютого, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.