ua en ru

Окупанти вкотре готуються до "масштабного наступу ВСУ" на Донбасі, - Тимчук

Окупанти вкотре готуються до "масштабного наступу ВСУ" на Донбасі, - Тимчук Фото: бойовики на Донбасі

Командування терористів впевнене в настанні ЗСУ

Бойовики на Донбасі за сприяння російських інструкторів готуються до масштабного наступу" Збройних сил України. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат України, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Він повідомив, що окупанти стали значно частіше застосовувати протитанкові ракетні комплекси (ПТРК) на передньому краї лінії зіткнення. Дана робота по підготовці особового складу, постачання бойовиків ПТРК та більш активному їх використанню проводиться при активному сприянні інструкторів і командного складу російської армії відразу на декількох полігонах (наприклад, в районі Моспіно).

"Судячи з усього, командування російсько-терористичних військ в черговий раз впевнене в підготовці ЗСУ до масштабного наступу, не дивлячись на те, що численні "прогнози" таких наступів в 2016-початку 2017 рр не виправдовувалися", - додав Тимчук.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 37 обстрілу позицій Збройних сил України, поранений один український військовослужбовець.