ua en ru

ОККО запропонувала найбільш прийнятну ціну на постачання палива для "Укрзалізниці", - експерт

Компанія "ОККО-Бізнес Контракт" запропонувала найбільш прийнятну ціну за всіма десятьма лотами на постачання палива для ДП "Укрзалізниця". Такої думки дотримується експерт Інституту енергетичних стратегій Юрій Корольчук.

"Тільки чотири компанії-учасниці брали участь у торгах по всіх десяти лотах, інші три компанії вносили свої пропозиції лише по одному-двом лотам. Компанія ОККО дійсно запропонувала найнижчу ціну за всіма лотами. Хочу нагадати, що раніше практично всі тендери "Укрзалізниці" на постачання палива вигравала компанія WOG, яка належить бізнесмену Ігорю Єремєєву", - зазначив Корольчук.

У торгах взяли участь компанії "Левада Ойл", "Перфект Трейдинг Ойл", "Укройлпродукт", ДП "Укртранснафтопродукт","Дайджест Груп", "ОККО-Бізнес Контракт" і "ВОГ Аеро Джет".

"Ми абсолютно задоволені результатами тендеру на закупівлю нафтопродуктів для ДП "Укрзалізниця". Торги пройшли прозоро, і цього разу наша цінова пропозиція виявилося більш прийнятнлю, ніж пропозиції конкурентів. Якість нафтопродуктів компанії ОККО відповідає кращим європейським стандартам. Протягом 20 днів чекаємо акцепт конкурсних торгів", - зазначив директор департаменту постачання і логістики нафтопродуктів ПП "ОККО-Бізнес Контракт" Сергій Стоянський.

ПАТ "Концерн Галнафтогаз" є оператором мережі АЗК "ОККО" - однієї з найбільших автозаправних мереж в Україні, до складу якої сьогодні входить понад 400 АЗК у всіх регіонах країни. Він також управляє найбільшою в Україні мережею закладів харчування в дорозі, що працює під брендами "A la minute", "Pasta mia", "Hot café". У структурі мережі "ОККО" працює 10 нафтобаз і 12 акредитованих лабораторій з контролю якості нафтопродуктів.