ua en ru

Охорона Труханова побила журналіста ВВС

Охорона Труханова побила журналіста ВВС Фото: Енді Веріті (bbc.com)

Коли британський журналіст звернувся до Труханова за коментарем, охоронці збили кореспондента з ніг

Охорона міського голови Одеси Геннадія Труханова побила журналіста ВВС Енді Веріті, котрий займався розслідуванням незаконного придбання компанією Труханова елітної нерухомості у Лондоні. Про це повідомляє ВВС.

"Розслідування BBC показало, як організована банда таємно інвестувала мільйони фунтів у Великій Британії", - йдеться в сюжеті ВВС.

У ході розслідування журналіст Енді Веріті звернувся за коментарем до Труханова. Однак, охорона міського голови Одеси відреагувала агресивно на запитання журналіста. На відео видно, як охорона відтіснила журналіста від Труханова та збила Веріті з ніг.

Згодом журналіст також сказав, що при цьому його вдарили ногою в пах.

Також на відео ВВС видно, що під час намагання зняти відео у Києві, коли відбувався суд у справі Труханова, невідомий чоловік у чорній формі без знаків розпізнавання почав перешкоджати зйомці, прикриваючи камеру рукою.

Нагадаємо, раніше ВВС повідомляло, що у Лондоні знайшли вісім об'єктів нерухомості, придбаних за допомогою офшорної корпорації Rubicon Group, компанії якої знаходилася під контролем мера Одеси Геннадія Труханова. Повідомляється, що корпорація зареєстрована на Британських Віргінських островах.