ua en ru

Оголошення вироку у справі українських руферів перенесли на 10 вересня

Оголошення вироку у справі українських руферів перенесли на 10 вересня Фото: московська висотка на Котельницькый набережній

Відповідальність за фарбування зірки і установку прапора взяв на себе руфер Мустанг

Оголошення вироку у справі про "вандалізм" на московській висотці на Котельницькій набережній перенесено на 10 вересня. Про це повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на прес-секретаря Таганського суду.

Як наголошується прокурор попросив три роки ув'язнення для звинувачених у "вандалізмі" на висотці на Котельницькій набережній в Москві.

Звинувачення вимагає засудити Олексія Шірокожухова, Володимира Подрезова, Олександра Погребова до трьох років колонії загального режиму. Для Анни Лепьошкіну - три роки умовно (з урахуванням її вагітності).

Відзначається, що в ніч на 20 серпня 2014 року руфери нібито пофарбували зірку на шпилі висотки на Котельницькій набережній в синій колір і вивісили жовто-синій прапор.

Разом з тим, відповідальність за фарбування зірки і установку прапора взяв на себе руфер Мустанг, якого в РФ оголошено в розшук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обвинувачений у блакитно-жовтому "вандалізмі" руфер Подрєзов частково визнав провину.