ua en ru

Оформляємо ОСАЦВ через Viber: запустився перший страховий бот

Оформляємо ОСАЦВ через Viber: запустився перший страховий бот

Кожен водій, сідаючи за кермо, повинен пам'ятати про відповідальність і потенційної небезпеки на дорозі. Але бувають ситуації, які можна передбачити і хоч трохи убезпечити себе і третю сторону. Сьогодні говоримо про страховку. В ідеалі мати КАСКО і ОСАЦВ, але варто зауважити, що це задоволення не з дешевих. Тим не менш, у кожного водія (за невеликим винятком) має бути ОСАЦВ.

Суть ОСАЦВ полягає в тому, що страхується не ваше авто, а відповідальність перед третіми особами, тим самим гарантується відшкодування збитку або збитку, нанесеного не тільки чужого автомобіля, але і здоров'ю і життю людей. При відсутності такого поліса транспортний засіб заборонено експлуатувати.

У 2014 році розпочав свою роботу проект "Autoua.net Страхування", який зібрав воєдино 20 страхових компаній і надав можливість користувачам вибирати їх послуги, підбираючи більш актуальні для них страхові продукти.

І, якщо раніше для оформлення страховки вам необхідно було звертатися в страхову компанію, їздити з пакетом документів, чекати поліс, то тепер завдяки розвитку технологій є можливість заощадити час і сили, оформивши ОСАЦВ онлайн за допомогою свого смартфона через додаток Viber.

Як це працює?

1. Заходимо в додаток Viber.

2. Встановлюємо чат-бот, використовуючи посилання https://chats.viber.com/insurance.autoua.net, або ж пошук Viber просто вбиваємо "autoua", після чого вибираємо публічний аккаунт "Autoua.net Страхування".

3. У листуванні з ботом потрібно буде відповісти на ряд питань:

яке транспортний засіб;

модель авто;

рік випуску авто;

безаварійний стаж, а саме: повна кількість років з моменту останнього ДТП з Вашої вини.

Оформляємо ОСАЦВ через Viber: запустився перший страховий бот

4. Далі вам будуть запропоновані варіанти страховки і можливість завершити оформлення на сайті autoua.net.

Якщо ж користуватися додатком у вас немає бажання, то розрахувати ОСАЦВ з актуальною ціною так само можна на сайті http://autoua.net/osago/.

Час оформлення разом з оплатою займає в середньому не більше 5 хвилин. Способи оплати: карта Visa/Mastercard, Приват 24, готівкою (цей варіант працює для ОСАЦВ в Києві з кур'єрською доставкою). Інші способи доставки: самовивіз (звертатися в офіс Autoua.net), по Україні поліси доставляються через відділення Нової пошти".

Оформляємо ОСАЦВ через Viber: запустився перший страховий бот

Переваги онлайн оформлення страховки очевидні: зручно; вигідно – економія суми страхового внеску може доходити до 40%; використання простого і зрозумілого програми, з якими більшість з нас стикається щодня; відсутність втраченого часу і розхитаних нервів.

При оформленні поліса ОСАЦВ через сайт Autoua.net вам надається допомога в заповненні всіх необхідних документів, а на виході ви отримаєте вже готовий страховий поліс – залишиться тільки підписати його. Зверніть увагу, що даний проект оформлює не тільки ОСАЦВ, але і КАСКО, поліси "Зелена карта" і "Travel" для поїздок за кордон.

Звичайно, розробники проекту на цьому не зупиняються, а в подальшому планують розширювати можливості бота – додадуть прямі контакти страховиків і розділ рад. Слідкуйте за оновленнями.

За матеріалами Autoua.net.