ua en ru

В офіс Тарути кинули пляшку з запалювальною сумішшю

В офіс Тарути кинули пляшку з запалювальною сумішшю Фото: Сергій Тарута (УНІАН)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

В офіс народного депутата Сергія Тарути сьогодні вночі, 15 лютого 2018 року, кинули пляшку з запалювальною сумішшю. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

"Там підпал був. Вночі в Шевченківському районі кинули пляшку з невстановленою речовиною поблизу центрального входу приймальні громадян Тарути. Попередньо в пляшці було дизельне паливо - солярка. Як такого загорання великого не було, там пляшка просто розбилася, солярка погано горить. На місце виїзджали співробітники поліції і внесли в ЄРДР відомості по 296 статті Кримінального кодексу України (хуліганство)", - повідомив Тракало.

Офіс Тарути знаходиться у Києві на вулиці Ярославів вал.

Зазначимо, Тарута не входить до складу будь-якої фракції. Є головою підкомітету з питань охорони історико-культурної спадщини комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності, заступником члена Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї ЄС - Східні сусіди, керівником груп з міжпарламентських зв’язків з Федеративною Республікою Німеччина, Азербайджанською Республікою, Республікою Польща, Французькою Республікою, Державою Катар, Республікою Корея, Угорщиною та Японією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вночі, 20 січня, на посольство України в Греції в Афінах невідомі напали з пляшками із запальною сумішшю на кшталт "коктейлів Молотова".