ua en ru

В одній з частин ЗСУ під Маріуполем загинув військовий

В одній з частин ЗСУ під Маріуполем загинув військовий Фото: українські військові

Поліція відкрила справу за статтею "умисне вбивство"

В одній з частин Збройних сил України під Маріуполем Донецькій області загинув військовий, поліція відкрила справу за статтею "умисне вбивство". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генерального штабу ЗСУ в Facebook.

"Головним управлінням Військової служби правопорядку Збройних сил України в межах компетенції проводиться перевірка інформації про загибель військовослужбовця в частині, що дислокується неподалік Маріуполя. За фактом смерті військовослужбовця слідчим Волноваського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Триває слідство", - йдеться в повідомленні.

Головним управлінням Військової служби правопорядку Збройних Сил України у межах компетенції проводиться перевірка інфор...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 1 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в лікарні помер український військовий, який був поранений під Авдіївкою. Операція тривала більше 5 годин, але врятувати життя тяжко пораненого військовослужбовця не вдалося.