ua en ru

Одному з учасників вбивства посла Греції в Бразилії обіцяли 25 тис. доларів, - поліція

Одному з учасників вбивства посла Греції в Бразилії обіцяли 25 тис. доларів, - поліція Фото: поліція Бразилії повідомила подробиці вбивства посла Греції Кіріакоса Амірідіса

Визначити точну причину смерті посла важко, так як його тіло було спалено в спробі приховати докази

Дружина посла Греції в Бразилії Кіріакоса Амірідіса Франкуаза планувала заплатити за приховування тіла чоловіка 25 тис. доларів. Про це повідомляє Reuters з посиланням на слідчого Еварісто Магальяіса.

Як заявив Магальяіс, Сержіу Гомес і Франкуаза Амірідіс готували вбивство протягом декількох днів. Двоюрідний брат Гомеса допомагав перенести тіло вбитого посла. За це йому повинні були заплатити 25 тис. доларів.

"Це був трагічний, боягузливий вчинок, але ми невпинно працювали над тим, щоб розкрити цю справу якомога швидше", - заявив Магальяис.

За даними слідства, убивство сталося в будинку Амірідіса у муніципалітеті Ново-Ігуасу, який входить в агломерацію Ріо-де-Жанейро.

Посол був, ймовірно, вбитий ножем, його кров була виявлена на дивані в квартирі. Тим не менш, поліція не може точно визначити причину смерті посла, так як його тіло було спалено в спробі приховати докази, повідомив слідчий.

Зазначається, що дружина посла, офіцер поліції Гомес і його двоюрідний брат затримані на час проведення розслідування.

Нагадаємо, бразильський поліцейський зізнався в причетності до вбивства посла Греції.