ua en ru

В одному з парків Миколаєва застрелився чоловік

В одному з парків Миколаєва застрелився чоловік Фото: чоловік застрелився з пістолета (polizei.de)

За даними поліції, пенсіонер вистрілив собі в голову з бойового пістолета

В одному з парків Миколаєва застрелився чоловік, за даним фактом відкрито кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні поліції Миколаївської області у Facebook.

Повідомляється, що вранці до поліції надійшло повідомлення про самогубство в парку. За словами свідка, у парку в районі перехрестя вулиць 68-ми Десантників і 3-й Слобідській застрелився чоловік.

"Встановлено, що 75-річний чоловік вистрілив собі в голову з бойового пістолета Макарова. Відомо, що пенсіонер страждав від тяжкої хвороби і перед самогубством залишив записку рідним", - йдеться в повідомленні.

З місця інциденту вилучили пістолет, гільзу і три патрони, які були заряджені в магазині. За даним фактом відкрито кримінальну справу.

Поліцейські встановлюють обставини та причини самогубства чоловіка у міському парку (ФОТО, ВІДЕО) Слідчими розпочато кр...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 26 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у жителя Запоріжжя після нічної стрільби вилучили зброю. За даними поліції, хуліган влаштував стрілянину з вікна автомобіля, затриманого доставили до відділення поліції.