ua en ru

В одному з парків Києва в ході конфлікту стався вибух, є постраждалі

В одному з парків Києва в ході конфлікту стався вибух, є постраждалі Фото: місце вибуху в Києві (kyiv.npu.gov.ua)

В результаті вибуху гранати постраждали дві людини

У Деснянському районі Києва в парку Кіото в ході конфлікту між молодими людьми стався вибух, в результаті якого постраждали дві особи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

За попередніми даними, в парку відпочивала компанія молодих людей. Між ними і перехожим виник конфлікт, в ході якого один з них кинув під ноги предмет, схожий на гранату.

"Від вибуху постраждав сам зловмисник - 34-річний житель Чернігівської області - і 21-річний житель Броварів: їх з осколковими пораненнями доставили в лікарню", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що вибухотехніки на місці події вилучили фрагменти гранати Ф1. А група молодих людей розбіглася до прибуття правоохоронців. Інцидент зареєстровано у журналі єдиного обліку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

В одному з парків Києва в ході конфлікту стався вибух, є постраждаліВ одному з парків Києва в ході конфлікту стався вибух, є постраждаліВ одному з парків Києва в ході конфлікту стався вибух, є постраждалі

Фото: місце вибуху в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці будівлю "Київміськбуду" обстріляли з гранатомета. В результаті інциденту ніхто не постраждав.