ua en ru

В одному з кафе Києва після удару ножем помер військовий

В одному з кафе Києва після удару ножем помер військовий Фото: поліція відкрила кримінальну справу за фактом вбивства (УНІАН)

У кафе стався конфлікт з поножовщиною

У Дніпровському районі Києва в кафе помер військовий після того, як в результаті конфлікту отримав удар ножем. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва Facebook.

Повідомляється, що біля ресторану на вулиці Сергієнка один з учасників конфлікту отримав ножове поранення. На місці події медики констатували смерть потерпілого.

"Свідки пригоди розповіли, що в кафе між двома компаніями виник конфлікт. Коли закінчилися словесні аргументи, один із чоловіків вихопив ніж і вдарив ним опонента в шию. Після скоєного зловмисник зі своїми товаришами втік на своїх автомобілях", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, загиблий був військовослужбовцем. Відомості про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Столична поліція розшукує чоловіка, який смертельно травмував військовослужбовця Під час конфлікту у кафе зловмисник но...

Опубліковано Поліція Києва 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сталася стрілянина в приміщенні лотереї. В результаті інциденту загинув співробітник охоронної фірми.