ua en ru

В одному з банків Києва був затриманий озброєний чоловік у нетверезому стані

В одному з банків Києва був затриманий озброєний чоловік у нетверезому стані Фото: поліція

Чоловік попросив у касі банку перевести в готівку майже 1,5 млн гривень, після чого дістав пістолет

У відділенні одного з банків Києва сьогодні, 30 грудня, поліція затримала чоловіка зі зброєю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Києві.

"У відділення одного з банків на вулиці Срібнокільській зайшов невідомий чоловік. Як пізніше зазначили співробітники закладу, він мав явні ознаки сп'яніння. Незабаром незнайомець підійшов до каси і попросив перевести в готівку майже 1,5 мільйона гривень. Оскільки сума досить значна, йому запропонували для здійснення цієї операції почекати фінансового директора. І вже через мить ситуація кардинально змінилася. "Клієнт" дістав предмет, схожий на пістолет, і привів його в бойову готовність", - йдеться в повідомленні.

Оператор банку натиснула тривожну кнопку, після чого зловмисник намагався втекти з печаткою фінустанови. Через кілька хвилин на місце прибули правоохоронці.

Повідомляється, що правопорушником виявився 45-річний житель Маріуполя. Чітко пояснити свої дії та наміри чоловік не зміг.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 29 грудня в Солом'янському районі Києва двоє озброєних автоматами чоловіків вкрали 70 тис. доларів і зникли з місця злочину.