ua en ru

Жодна норма закону про реінтеграцію Донбасу не протирічить мінським угодам, - нардеп

Жодна норма закону про реінтеграцію Донбасу не протирічить мінським угодам, - нардеп Фото: Олександр Бригинець (mip.gov.ua)

Мінські угоди не згадуються в законі про реінтеграцію Донбасу

Жодна норма законопроекту про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях, реєстр. № 7163 не протирічить мінським угодам. Про це заявив народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Олександр Бригинець, повідомляє прес-служба БПП.

За словами нардепа, мінські домовленості не згадуються в законі про реінтеграцію Донбасу.

"Мінські домовленості не згадуються в законі про реінтеграцію Донбасу...Для виконання домовленостей, вони не обов’язково повинні згадуватися в законі про деокупацію. Насправді, тут головне дух, а не буква. І якщо ми говоримо про букву мінських домовленостей, то її в цьому законі немає, якщо ж говоримо про дух, то він безумовно присутній. Немає жодної норми в цьому законі, яка б суперечила мінським домовленостям",- наголосив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони рекомендував парламенту ухвалити у другому читанні законопроект про реінтеграцію Донбасу.