ua en ru

Комітет з нацбезпеки рекомендував Раді ухвалити законопроект про реінтеграцію Донбасу 

Комітет з нацбезпеки рекомендував Раді ухвалити законопроект про реінтеграцію Донбасу  Фото: ВРУ (twitter.com/TheBankova)

У комітеті вважають, що ВРУ зобов'язана підтримати цей законопроект у найближчі сесійні тижні

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони рекомендував парламенту ухвалити у другому читанні законопроект про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях, реєстр. № 7163. Відповідне рішення депутати ухвалити сьогодні на засіданні комітету, передає кореспондент РБК-Україна.

"Хто за те, щоб підтримати законопроект у другому читанні та в цілому у редакції затвердженій комітетом, прошу голосувати... Я думаю, що зала ВРУ зобов'язана підтримати цей законопроект у найближчі сесійні тижні", - заявив голова комітету Сергій Пашинський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони включив питання Криму у законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Так, робоча група включила до законопроекту дату початку окупації території України Російської Федерацією, а також питання окупації Криму.