ua en ru

Один з взятих у полон учасниками Евромайдана правоохоронець госпіталізований у шоковому стані, - МВС

Один з взятих у полон учасниками Євромайдану правоохоронець госпіталізований в шоковому стані. Про це повідомив начальник департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков.

Один з взятих у полон учасниками Евромайдана правоохоронець госпіталізований в шоковому стані. Про це в ефірі радіо "Голос Столиці" повідомив начальник департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков, передає прес-служба Внутрішніх військ України при МВС.

Також Сергій Бурлаков повідомив, що взяті в полон активістами Евромайдана в Будинку Профспілок та на Майдані, правоохоронці госпіталізовані.

За словами Бурлакова, у правоохоронців травми.

Нагадаємо, увечері 19 січня в Києві на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" почалися сутички мітингувальників і міліції. Мітингувальники закидали правоохоронців камінням, фаєрами, коктейлями "Молотова". При цьому було спалено 6 автобусів і вантажівок правоохоронців. Міліція використовувала проти мітингувальників шумові гранати і гумові кулі. За даними міліції, під час сутичок постраждали понад 70 правоохоронців, в тому числі 49 - госпіталізовані.