ua en ru

В Одеській області підірвали авто місцевої чиновниці

В Одеській області підірвали авто місцевої чиновниці Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Два роки тому невідомі викрали та сильно побили батька чиновниці

В Одеській області невідомі підірвали автомобіль секретаря ради Мологовської сільської об'єднаної громади Білгород-Дністровського району Олени Дрогомощенко. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на видання "Думская".

Вказано, що інцидент стався у селі Випасне, що входить до складу ОТГ. Автомобіль ВАЗ-2108 перебував на території приватного домоволодіння сім'ї Дрогомощенко. У ніч на 7 жовтня невідомі кинули невстановлений вибуховий пристрій. Жертв і постраждалих у результаті вибуху немає.

Фото: підрив автомобілю

Видання також вказує, що два роки тому невідомі викрали, вивезли в ліс і сильно побили батька Дрогомощенко Михайла, який є депутатом сільради.

"Сім'я Дрогомощенко багато років веде боротьбу з приватним підприємцем, який займається водопостачанням Випасне та сусіднього Сухолужжя і встановлює непідйомні для населення тарифи", - сказано у повідомленні.

Крім того, УНІАН, посилаючись на дані Головного управління Нацполіціі в Одеській області повідомляє, що за попередньою інформацією, причиною вибуху стала граната РГД-5.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 194 Кримінального кодексу ("Умисне знищення або пошкодження майна").

Нагадаємо, у кінці червня у Приморському районі Одеси стався вибух легкового автомобіля, припаркованого на вулиці Троїцькій, в результаті постраждав 25-річний чоловік. Попередньо встановлено, що вибух стався у результаті дії спеціального пристрою, встановленого в передній частині авто.

Як писало РБК-Україна раніше, 16 червня у Черкасах у результаті вибуху автомобіля загинув місцевий бізнесмен.