ua en ru

В Одеській області обстріляли авто з дитиною

В Одеській області обстріляли авто з дитиною Ілюстративне фото (facebook.com)

Поліція затримала чоловіків, які заради розваги обстрілювали автомобілі

Поліція Одеської області розслідує факт стрілянини по автомобілю, в якому їхала родина з маленькою дитиною. Про це повідомляє пресс-служба обласний Нацполиции.

Зокрема, згідно з повідомленням, в поліцію звернувся одесит, який заявив про те, що на одній з вулиць міста по його автомобілю, в якому також перебували дружина і малолітня дитина, були зроблені постріли. При огляді корпусу авто він виявив отвори від куль.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група, кінологи та бійці батальйону поліції особливого призначення.

Правоохоронцям вдалося встановити зловмисників. Як виявилося, кілька чоловіків відпочивали в будинку поруч з місцем події. В якості розваги вони стали стріляти з автомобілів, які проїжджали повз.

У процесі огляду домоволодіння правоохоронці виявили та вилучили три одиниці зброї, серед яких був бойовий пістолет Макарова, два магазини і 9 бойових патронів до нього, а також револьвер і пістолет іноземного виробництва калібру 5,6 мм. Все буде вилучене направлено на експертизу.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в 2017 році, в Суворовському районі Одеси сталася стрілянина, в результаті якої ранение в голову отримав співробітник поліції.